COMANDA TELEFONIC
sau Whatsapp 0742102005
AMBALAJ CADOU
la orice bijuterie
TRANSPORT GRATUIT
La comenzile peste 190 lei
PLATA ONLINE
In Totala Siguranta

Livram in toata tara prin curieri locali ( Cargus etc.)
Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid . Comenzile cu valoare > 190 lei se LIVREAZA GRATUIT. Timpul de livrare prin curierat rapid este cuprins intre 1 - 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii  (in orice localitate din Romania). 
Costul de livrare este suportat de catre cumparator, cu exceptia situatiilor de "livrare gratuita" cand aceste costuri sunt suportate de noi. 
Plata produselor se poate face la livrarea produselor. 

Ramburs sau Online                      

                                                      POLITICA DE RETURURI

 

ArgintBoutique.RO iti garanteaza returul in termen de 10 zile lucratoare indiferent de motivul pentru care doriti sa returnati produsul/e . In cazul in care produsul nu corespunde cu descrierea de pe site, sau daca a ajuns deteriorat la dvs plata transportului o vom suporta noi.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati 15 LEI costurile de transport .

Nu va faceti griji, va vom schimba produsul in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la  0742102005 sau WhatsApp si in cel mai scurt timp vom rezolva problema si schimba produsul .

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului si doriti sa primiti banii inapoi va trebui sa ne comunicati un cont bancar in care sa va putem transfera banii in termen de 15 zile lucratoare, din suma totala  se scad taxele de transport.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati 15 LEI costurile de transport.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate doar prin serviciul de curierat rapid , asa cum le-ati primit !

Pentru alte detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.